Honvéd sportórák és úszásoktatás

 

Tisztelt Iskolák!

Kedves  Szülők!

 

A BHSE vezetésének keretén belül az alábbi döntés született.

Az ú koronavírus fertőzés tömeges elterjedésének megfékezése érdekében kérem, hogy az elkövetkező időszakban kizárólag az él- versenysportolók és a nemzeti bajnokságban versenyző sportolók látogassák az edzéseket. Azok, akik nem tartoznak ebbe a kategóriába, számukra az edzéseken való részvétel nem ajánlott.

Él-és versenysportolók, valamint a nemzeti bajnokságban versenyző személyek kizárólag a sportági szövetség iránymutatása alapján készülnek és versenyeznek.

A Budapesti Honvéd Sportegyesület területén visszavonásig, a 41/2020. (III.11.) sz. Kormányrendelet alapján kizárólag zártkapus mérkőzések hajthatók végre. Nézők nem vehetnek részt a rendezvényeken.

 

Ennek megfelelően, a mai naptól, 2020.03.13-ikától, az Iskolám a Honvédban projekt szünetelteti az órák megtartását visszavonásig.

Az iskolai kapcsolattartókkal az információáramlás fenn lesz tartva.

 

Kérdés esetén kérem keressenek ezen az email cimen vagy a 06-20-995-60-94 telefonszámon.

 

Számítva megértésre, tisztelettel:

Hidvégi Vid

’Iskolám a Honvédban’ projektfelelős

 

Kedves Iskolák!

 

A koronavírus kapcsán az a döntés született, hogy a mai napon 14 órától határozatlan időre a Radnóti és a Nővér utcai tanuszoda bezár. Az úszás foglalkozások így határozatlan időre elmaradnak.

Folyamatosan figyeljük a híreket, követjük a fejleményeket, és amint változás lesz, azonnal fogunk tájékoztatni Benneteket.

 

Köszönöm megértéseteket.

 

Üdvözlettel,

Deme Orsolya
sportszervező