Angol nyelvi szakest

Angol nyelvi szakest az Eötvösben

 

Lassan minden programsorozatunk visszatér a régi, megszokott előadásmódjához. Elfelejthetjük az online, négy fal közötti szerepléseket, dicsekedhetünk és büszkék lehetünk nagyközönség, családtagok előtt tehetséges diákjainkra.

Nem volt ez másképp a 6. évfolyam tanulói és angol szakos pedagógusaik által megálmodott és előadott angol színdarabokkal sem, az angol nyelvi szakest keretein belül, december 1-jén kora este.

Három osztály készült lelkesen az előadásokra, különböző témákat vittek színre. Érintettek hétköznapi szituációkat, például egy nyaralás lefoglalását vicces körítéssel, de láthattunk többek között mesefeldolgozást, humoros munkaközvetítő irodai jelenetet, rablót egy buszmegállóban, szellemtörténeteket és egy izgalmas bankrablást is.

A közel 60 perces műsor rövid előadásai hatalmas sikerrel debütáltak a közönség előtt. Szem nem maradt szárazon a nevetéstől, valamint a mérhetetlen szülői büszkeségtől, de úgy érzem, néha attól sem, hogy újra felhőtlenül együtt lehettünk.

Angolos közösségünk apraja-nagyja ebben az évben is kitett magáért, a rengeteg előkészület, gyakorlás, jelmez és kelléktervezés azt a sikert hozta, amit joggal megérdemeltek!

 

TO BE CONTINUED…..

 

Komócsin Edina

pedagógus

 

Képgaléria